Walkies4Events - verhuur intercom - logo ceotronics

Verhuur intercom

Een intercom is een systeem om handenvrij te communiceren tussen twee of meerdere personen. Je kan tegelijkertijd luisteren en praten in groep zonder dat je een PTT-knop (Press To Talk) hoeft in te drukken om te kunnen spreken. Het gebruik van een intercom kan je dus vergelijken met een conferentiegesprek of telefonische vergadering. Bij Walkies4Events verhuren wij 2 verschillende intercomsystemen: de draadloze intercom en de ASL walkie talkie-interface.

Bij de afhaling van het toestel bij ons in de zaak krijg je steeds advies over het correcte gebruik van de intercom, zodat je optimaal kan communiceren op jouw evenement. 

  Walkies4Events - verhuur draadloze intercom of ct-dect - conference boxDe draadloze intercom of CT-dect

  De CT-dect staat jou toe om enkel door middel van jouw headset tegelijkertijd te luisteren en praten in groep zonder dat je extra handelingen hoeft uit te voeren. Deze draadloze intercom is daarnaast ook zeer geschikt voor het gebruik in luidruchtige omgevingen. 

  Klik hier voor meer informatie over onze CT-dect.

   

  Walkies4Events - verhuur intercom ASL walkie talkie interface - ASL PS 155De ASL PS 155

  De ASL PS 155 is een walkie talkie-interface dat toestellen van het merk Kenwood connecteert met een bekabeld analoog intercomsysteem van ASL.

  Klik hier voor meer informatie over onze ASL-intercom.