Mobiele mast

Een mobiele mast is de ideale oplossing wanneer er geen hoogtepunt centraal in het zendbereik aanwezig is om een repeater te installeren. Zo creëer je met de Cell On Wheels (of C.O.W.) toch de mogelijkheid om het zendbereik te vergroten op bijvoorbeeld het platteland.

Wij verhuren twee verschillende masten: één van 15 meter en één van 27 meter hoog. Deze mobiele masten worden enkel door het team van Walkies4Events geïnstalleerd. 

Mobiele mast - 27 meter

Walkies4Events - verhuur telescopische zendmasten - 27 meter

 

Mobiele mast - 15 meter

Walkies4Events - verhuur mobiele telescopische zendmasten - 15 meter

 


Is het zendbereik van jouw vergunde walkie talkies niet groot genoeg? 

Dan biedt een repeater de oplossing om grotere afstanden te overbruggen. Een repeater vangt een walkie talkiesignaal op, versterkt het en zendt het simultaan opnieuw uit op een andere frequentie. In de meest gunstige gevallen verdubbelt het zelfs het zendbereik van de toestellen. 

Klik hier voor meer informatie over onze repeaters.

 

Gebruik je erg veel toestellen?

Gebruik je tijdens jouw evenement veel toestellen met verschillende gespreksgroepen? Dan kan je gebruik maken van een XPT trunkrepeater, dat meerdere kanalen in één keer kan versterken. 

Klik hier voor meer informatie over onze XPT-trunkrepeater.

 

Wil je het bereik van één specifiek toestel vergroten?

Heb je op jouw evenement een vaste post dat ieder toestel moet kunnen bereiken? Dan is een basisstation de ideale oplossing voor jou.  

Klik hier voor meer informatie over onze basisstations.