Dispatching

In het coördinatiecentrum van het evenement (CP-OPS) vind je onze dipatcher terug. Hij ontvangt alle oproepen van de gebruikers, volgt deze op en stuurt ze ook door naar de juiste personen. Onze collega is dus dé schakel tussen de organisatie, medewerkers en hulpdiensten

Opstellen van een kanalenplan

Walkies4Events - Dispatching - Opstellen van een kanalenplanVoor de start van je productie helpt de dispatcher jou met het opstellen van een overzichtelijk kanalenplan. Hierop kan men snel en gemakkelijke terugvinden welke afdelingen op welke kanalen terug te vinden zijn. Het kanalenplan vormt voor onze dispatcher dus dé leidraad voor het coördineren van oproepen tijdens het evenement.

 

Tijdens de productie

Walkies4Events - Dispatching - Tijdens de productieDe dispatcher bevindt zich tijdens het evenement in het coördinatiecentrum of CP-OPS. Ook de hulpdiensten en belangrijkste instanties bevinden zich doorgaans in deze ruimte.

Onze collega luistert namens de organisatie naar het kanaal waar men problemen meldt. Het is dan de taak van onze dispatcher om deze oproepen door te geven aan de juiste personen en instanties ter opvolging

 

Stemopname

Walkies4Events - Stemopname - Voice Recording ToolOp vraag van de klant is het mogelijk om tijdens de productie voorafbepaalde kanalen op te nemen via onze Voice Recording Tool. Zo kan men gemakkelijk gesprekken herbeluisteren. Ook na afloop van het evenement kunnen deze opnames dienen voor interne evaluaties of zelfs als bewijsmateriaal.  

Dit systeem werkt veel sneller dan een logboekregistratie. Het bevat namelijk een automatische datum- en tijdsregistratie waardoor ook de kans op fraude veel kleiner is.

Opgelet: om stemopname te mogen uitvoeren, dien je rekening te houden met de wettelijke bepaling in verband met de wet op de privacy. Dit wil zeggen dat er meldingsplicht geldt aan alle radiocommunicatiegebruikers en dat je de opnames slechts beperkt kan bewaren. 

De Voice Recording Tool kan afzonderlijk worden gehuurd.

Bekijk zeker ook onze sociale media kanalen en blijf op de hoogte.