Nieuws

Benieuwd naar de activiteiten en verwezenlijkingen van Walkies4Events? Hier vind je al onze nieuwigheden op een rij!

walkies4events/verkoop/kenwood/TK-3701DNieuw in onze verkoop: Kenwood TK-3701DE

De Kenwood TK-3701DE is een nieuwe licentie vrije walkie talkie. Deze vervanger voor de Kenwood TK-3401DE is zowel digitaal als analoog inzetbaar en is hierdoor multifunctioneel.

Bent u in het bezit van de TK-3401DE ; geen zorgen ! De twee types werken perfect samen. Trouw aan het kenmerkend beleid heeft Kenwood ervoor gezorgd dat alle accessoires compatibel zijn met beide modellen.

Gepubliceerd op 19 december 2019

 


Opleiding radiocommunicatie 2020

Wil je graag meer weten over hoe radiocommunicatie precies werkt of over hoe je een walkietalkie optimaal kan gebruiken? Zit je met heel wat vragen neem dan zeker deel aan onze workshop.  Onze zaakvoerder en radiocommunicatiespecialist, Dieter Jacobs, geeft een uitgebreid antwoord op al je vragen.

Volgend opleidingsmoment: februari 2020

Vind hier meer informatie en het inschrijvingsformulier.

Gepubliceerd op 11 december 2019


Opleiding radiocommunicatie 2018

Wil je graag meer weten over hoe radiocommunicatie precies werkt of over hoe je een walkietalkie optimaal kan gebruiken? Wij boden jou de kans dit te ontdekken tijdens onze opleiding radiocommunicatie op 8 of 9 februari 2018. Onze zaakvoerder en radiocommunicatiespecialist, Dieter Jacobs, nam je tijdens deze halve dag mee in zijn wereld.

Volgend opleidingsmoment: februari 2019

Vind hier meer informatie en het inschrijvingsformulier.


Walkies4Events - SIM Trunk walkie talkiesNieuw in ons aanbod: SIM trunk walkie talkies

De SIM trunktoestellen combineren het beste van radiocommunicatie met telefonie. Ze werken namelijk net hetzelfde als de gewone walkie talkie, maar dan via het 2G/3G/4G- en wifi-netwerk. Een ideale oplossing dus wanneer je een groot zendbereik wilt benutten zonder de administratie en kosten van een zendvergunning. 

Klik hier voor meer informatie over de VERHUUR van SIM trunk walkie talkies.

Gepubliceerd op 14 november 2016

 


Bezoek ons op FESTIVAK, standnummer 183

Ook dit jaar tekent Walkies4Events weer present op de vakbeurs voor de gehele evenementenbranche. Nieuwe producten, service en een op maat gemaakte radiocommunicatie staan dit jaar op onze stand centraal. Aarzel dus zeker niet om ons eens een bezoekje te brengen.

Deze editie van Festivak vindt plaats op 9 en 10 novmeber in de Nekkerhal Mechelen.

Walkies4Events - banner Festivak 2016 standnummer 183

Gepubliceerd op 10 oktober 2016

 


Opleiding radiocommunicatie 2017Walkies4Events - nieuws - opleiding radiocommunicatie - praktische oefening

Wil je graag meer weten over de werking van radiocommunicatie? Wij bieden jou de kans dit te ontdekken tijdens één van onze opleidingen door specialist en zaakvoerder Dieter Jacobs.

Klik hier voor meer informatie over onze opleiding radiocommunicatie.

Gepubliceerd op 27 september 2016

 


Waarom is deze oude technologie nog steeds zo actueel?

Kevin Van der Straeten, reporter van eventplanner.tv, vraagt zich af waarom deze oude technologie nog steeds zo actueel is. "Wat doe je bij crisissituaties en hoe gebruik je walkie talkies correct zodat je communicatie niet in de soep draait?" De zaakvoerder van Walkies4Events, Dieter Jacobs, is de geknipte man om op deze vraag te beantwoorden. Door zijn jarenlange ervaring in de verhuur en verkoop van walkie talkies én door het crisismanagen op verschillende festivals, kan hij in dit filmpje alles vertellen wat er te weten valt over radiocommunicatie op events.

Gepubliceerd op 4 april 2013

 


Walkies4Events steunt GRIMP

(Groupe de Reconnaissance et d'Intervention en Milieu Périlleux)

Wat is het? 

GRIMP-teams staan in voor de snelle en veilige bevrijding van personen die zich in benarde posities bevinden. Dat kan zijn op plaatsen op grote hoogte of in grote diepte (bijvoorbeeld bouwkranen en -putten), maar ook in besloten ruimtes (bijvoorbeeld tanks). Maar dit kan in een natuurlijke omgeving ook gaan over ongevallen in rotsachtig, moeilijk of gevaarlijk gebied. Een GRIMP-team tracht het slachtoffer op een veilige en comfortabele manier te evacueren, zonder de veiligheid van zijn redders uit het oog te verliezen.

Brandweer Halle en Walkies4Events

Reeds jaren ondersteunen we het beste GRIMP-team van België (brandweer Halle) met walkie talkies (HYT TC-446s), aangepast aan iedere situatie. Hieronder vind je de fotoreportage van één van hun oefensessies met ons materiaal

Walkies4Events - Nieuws - GRIMP en Walkies4Events

Gepubliceerd op 2 februari 2012