Nieuws

Benieuwd naar de activiteiten en verwezenlijkingen van Walkies4Events? Hier vind je al onze nieuwigheden op een rij!

  • Wow! Een walkietalkie die tot 10 Km ver zendt! Bestaat dat? Lees het hier na in onze blog: www.walkies4events.com/nl/blog/10-km-bereik-walkie-talkie
  • Skivakantie 2020
  • Nieuw in ons aanbod: Kenwood TK-3701D
  • Opleiding radiocommunicatie 2022 - lees hier meer...
  • Nieuw in ons aanbod: SIM trunk walkie talkies - lees hier meer...
  • Bezoek ons op FESTIVAK 2016, standnummer 183 - lees hier meer...
  • Walkies4Events steunt GRIMP - lees hier meer...

Reeds verschillende bedrijven hebben de meerwaarde van een goed communicatiesysteem ontdekt en bestelden bij ons walkie talkies en intercom headsets om hun producties sneller, efficiënter en veiliger te doen verlopen!

Zo zorgen onze walkie talkies voor een vlotte interne communicatie bij o.a. supermarkten, slagerijen, tuincentra en autogarages. 

We verkochten daarnaast ook tientallen draadloze Intercom headsets aan bedrijven die, ondanks de nodige social distance, er nu toch in slagen om op een veilige manier opleidingen te geven.

Snel communiceren = snel oplossen

Radiocommunicatie met walkie talkies blijft de snelste, eenvoudigste én meest betrouwbare manier om te communiceren op je productie. Het organiseren en coördineren van de veiligheid, de technische ondersteuning, de productieprocessen, enz. blijft namelijk in alle omstandigheden gegarandeerd. 

Wil jij ook de workflow verbeteren en een snelle, efficiënte en veilige productie? 

Bekijk dan ons aanbod of neem contact met ons op. We werken dan samen met jou de beste oplossing voor jouw bedrijf uit!

    


Opleiding radiocommunicatie 2023

Wil je graag meer weten over hoe radiocommunicatie precies werkt of over hoe je een walkie talkie optimaal kan gebruiken? Zit je met heel wat vragen neem dan zeker deel aan onze workshop.  Onze zaakvoerder en radiocommunicatiespecialist, Dieter Jacobs, geeft een uitgebreid antwoord op al je vragen.

Volgend opleidingsmoment: 9 (VOLZET!) en 10 februari 2023

Vind hier meer informatie en het inschrijvingsformulier.

Gepubliceerd op 11 december 2019


Walkies4Events - SIM Trunk walkie talkiesNieuw in ons aanbod: SIM trunk walkie talkies

De SIM trunktoestellen combineren het beste van radiocommunicatie met telefonie. Ze werken namelijk net hetzelfde als de gewone walkie talkie, maar dan via het 2G/3G/4G- en wifi-netwerk. Een ideale oplossing dus wanneer je een groot zendbereik wilt benutten zonder de administratie en kosten van een zendvergunning. 

Klik hier voor meer informatie over de VERHUUR van SIM trunk walkie talkies.

Gepubliceerd op 14 november 2016

 


Bezoek ons op FESTIVAK, standnummer 183

Ook dit jaar tekent Walkies4Events weer present op de vakbeurs voor de gehele evenementenbranche. Nieuwe producten, service en een op maat gemaakte radiocommunicatie staan dit jaar op onze stand centraal. Aarzel dus zeker niet om ons eens een bezoekje te brengen.

Deze editie van Festivak vindt plaats op 9 en 10 novmeber in de Nekkerhal Mechelen.

Walkies4Events - banner Festivak 2016 standnummer 183

Gepubliceerd op 10 oktober 2016

 


Walkies4Events steunt GRIMP

(Groupe de Reconnaissance et d'Intervention en Milieu Périlleux)

Wat is het? 

GRIMP-teams staan in voor de snelle en veilige bevrijding van personen die zich in benarde posities bevinden. Dat kan zijn op plaatsen op grote hoogte of in grote diepte (bijvoorbeeld bouwkranen en -putten), maar ook in besloten ruimtes (bijvoorbeeld tanks). Maar dit kan in een natuurlijke omgeving ook gaan over ongevallen in rotsachtig, moeilijk of gevaarlijk gebied. Een GRIMP-team tracht het slachtoffer op een veilige en comfortabele manier te evacueren, zonder de veiligheid van zijn redders uit het oog te verliezen.

Brandweer Halle en Walkies4Events

Reeds jaren ondersteunen we het beste GRIMP-team van België (brandweer Halle) met walkie talkies (HYT TC-446s), aangepast aan iedere situatie. Hieronder vind je de fotoreportage van één van hun oefensessies met ons materiaal

Walkies4Events - Nieuws - GRIMP en Walkies4Events

Gepubliceerd op 2 februari 2012

 


 

 

 

Bekijk zeker ook onze sociale media kanalen en blijf op de hoogte.